Forbilde?

Hei bloggen 

Boken “Forbilde” kom ut på fredag. Jeg leste den i går og jeg elsket den! Sophie Elise deler mye og er veldig ærlig. Hun skriver utrolig godt og har gjort en fantastisk jobb med denne selvbiografien. 

I boken får vi ta del i oppveksten hennes og det hun har gått igjennom. Hun ble mobbet, holdt på med selvskading, hadde depresjon og angst, og hadde det tøft. Selv om ikke alle kjenner seg igjen i alt, tror jeg alle vil kjenne seg igjen i noe. Jeg tror også mange vil ha godt av å se at de ikke er de eneste som sliter med noe. 

Jeg vil anbefale boken fordi jeg tror alle har godt av å lese den. Sophie Elise har klart å få fram hvorfor man ikke skal dømme noen og at man ikke vet hele historien til folk rundt seg. En frekk eller ufin kommentar fra deg kan være det som skal til for at man for eksempel skader seg selv. Jeg tror ikke noen vil være den personen som er grunnen til at noen skader seg eller prøver å ta sitt eget liv. Ved å lese denne boken tror jeg flere hadde skjønt hvor alvorlig det er å mobbe noen eller stenge dem ute. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har ikke delt så mye om hvordan jeg egentlig har hatt det det siste drøye året. Det har vært for personlig og jeg har ikke klart å dele mer enn det jeg har gjort. Men hvis dere vil vite mer anbefaler jeg dere å lese boken til Sophie Elise. Jeg kjenner meg igjen i mye av det hun skriver. Ikke alt, men mye. 

Andre som sliter psykisk tror jeg vil ha godt av å lese denne boken. Etter å ha lest den føler jeg meg ikke like alene om å være ensom. Jeg begynner å få en tro på at livet mitt også kan bli bra. Jeg har fått en motivasjon jeg aldri trodde jeg skulle få. Jeg begynner å se lysere på framtiden. Det tror jeg kan skje med andre som sliter også, hvis de leser boken. 

Det er veldig mange som har sagt til meg at det er andre som også sliter. De sier det for å muntre meg opp, men det er vanskelig å skjønne. Noen ganger trenger man et konkret eksempel slik som jeg gjorde, og denne boken er et veldig godt eksempel. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dette ble mye mer personlig enn jeg hadde planlagt, men jeg håper dere synes det er fint 🙂 

Klem fra Selma 

PS: Tusen, tusen takk for at akkurat DU leser bloggen min! Jeg setter uendelig stor pris på det og tar det ikke forgitt 🙂 

8 kommentarer

Siste innlegg