Kloster og mat

Hei bloggen 

Jeg gleder meg alltid til julemiddagen. Vi spiser pinnekjøtt og i år skal vi ha pinnekjøtt fra Klostergarden. Vi har hatt det før og det pinnekjøttet er SÅ godt! Det er mye kjøtt på dette pinnekjøttet og det er veldig god kvalitet. Sauene beiter nærme sjøen og får dermed i seg mye salt. Dette gjør at pinnekjøttet smaker ekstra godt. 

Vi kjenner de som driver gården og har vært så heldige å få hjelpe til med lamming. Vi har sett hvor godt dyra blir behandla og hvor fint de har det. Det er fint å vite hvor kjøttet kommer fra og vite at det er god kvalitet. 

Fenalåret er kjempegodt, men vi har et triks som gjør at vi synes det blir enda bedre. Vi tar det ut av plasten og henger det opp til tørk i et par uker, før vi spiser det til jul. 

Er du i Stavanger-området anbefaler jeg julemarkedet i morgen. Mer informasjon finner dere HER. Jeg skulle ønske jeg kunne være med på markedet, men det er dessverre for langt unna. 

Har du også lyst på Klosterlam? Det selges på Rema 1000 i Rogaland. Skulle ønske det ble solgt på Østlandet også 🙂 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klem fra Selma 

2 kommentarer

Siste innlegg